Възрастен мъж пострада сериозно у дома си.При инцидент с газова

...
Възрастен мъж пострада сериозно у дома си.При инцидент с газова
Коментари Харесай

83-годишен мъж от Плевен пострада при инцидент с газова бутилка

Възрастен мъж пострада съществено вкъщи си.

При случай с газова бутилка е потърпевш 83-годишен мъж в Плевен, който е настанен в болница. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Газовата бутилка е запалила терасата на апартамент в жилищен блок. Пострадалият е с обгаряния от пожара в жилището му на улица " Васил Левски ". Сигнал за случая е подаден в 11:00 часа през вчерашния ден. На място неотложно са изпратени чиновници от плевенската противопожарна работа. До идването на екипа пламъците били потушени. Причина за произшествието е техническа нередовност на газовата бутилка. На потърпевшия мъж е оказана здравна помощ и е настанен в болнично заведение, написа Novini.bg.

През миналото денонощие са горели сухи треви и стърнища в ж. к. „ Дружба ” в Плевен, в землището на Червен бряг, Тръстеник, както и в землищата на селата Петърница, Бъркач, Дисевица, Радишево, Радомирци, Бацова махала, Комарево и Опанец.

Бързата интервенция на екип от Районната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Кнежа е избавила 370 дка царевичен блок и 150 дка слънчогледов блок. Причина за случая е човешка немарливост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР