Възрастен мъж от Казанлък ще приключи 2019 година с личен

...
Възрастен мъж от Казанлък ще приключи 2019 година с личен
Коментари Харесай

Възрастен мъж събра близо 500 писма с автографи от популярни личности

Възрастен мъж от Казанлък ще завърши 2019 година с персонален връх за събрани подписи от известни персони. Бившият преподавател колекционира подписи и писма от известни лица, като към този момент е събрал близо 500 достоверни загатна.
Стефан Цокев стартира да колекционира подписи преди повече от 30 години дружно със брачната половинка си. След като я губи продължава да попълня сбирката в нейна памет. „ Започнахме с моята брачна половинка тъй като тя доста харесваше Бисер Киров и първия подпис, който получихме от него беше, взехме решение да му напишем писмо и да прати подпис, прати фотография с малко благопожелание. Сега броя им е 460”, споделя той.
Автографите вършат компания на Стефан по този начин, както преди са правели учениците му. „ Чета още един път писмата, които получавам, тъй като всеки подпис е съпроводен с писмо и вътре има доста топли думи, които стоплят сърцето ми”, споделя още възрастният мъж.
Сред сбирката на ловеца на подписи се подреждат и политици, а Стефан не ги дели на цветове и партии. „ Първият подпис е от премиера. Бях му писал да ми прати подпис, обаче негов персонален не някой фиктивен и той ми се обади по телефона че ми праща писмо с категорично неговия автограф. Ето и от Мая Манолова, Плевнелиев, Жорж Ганчев”, прибавя още Стефан Цокев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР