Възраждане ще се явят самостоятелно на изборите и няма да

...
Възраждане ще се явят самостоятелно на изборите и няма да
Коментари Харесай

Възраждане не искат парцел, а цялата власт

" Възраждане " ще се явят независимо на изборите и няма да влизат в коалиция с никого, изцяло в унисон със поръчката и за независимо ръководство , която даваха до този миг. Партията няма да поддържа и съдружно ръководство в идващия парламент. Това разяснява пред публицисти водачът Костадин Костадинов .

" Възраждане " не желаят имот от властта, а цялата власт. Основната ни задача на предварителните парламентарни избори на 2 април е да сме първа политическа мощ, само че и да върнем и доверието на хората в изборния развой и да отидат да гласоподават ", разгласи Костадинов.

" Коалициите се вършат на правилото парцелиране на властта и делене на политическата баница. Ние не работим по този метод , тъй като това не е политика, а феодализъм. Ако партиите дадат поддръжка, ние можем да работим с всяка една политическа мощ, само че в случай че не я дадат - няма по какъв начин, без значение какво ни дават обещание ", посочи Костадинов.

" Възраждане " ще имат претенденти за кметове на локалните избори есента, в това число и за София.

Костадинов сигурен, че  ще има и още веднъж се похвали с положителния ритъм на събиране на подписи. Той недоумява на акцията срещу и за какво по този начин внезапно референдумите станали толкоз рискови.
 Движение за права и свободи без легенди и герои отива на избори с упоритост да ръководи след 2 април
Движение за права и свободи без легенди и герои отива на избори с упоритост да ръководи след 2 април

И без " аз, положителния, свети Георги, който ще победи ламята, ще победи дявола
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР