Възраждане иска разследване ходил ли е Кирил Петков на инструкции

...
Възраждане иска разследване ходил ли е Кирил Петков на инструкции
Коментари Харесай

„Възраждане иска разследване ходил ли е Кирил Петков на инструкции в чужди посолства

" Възраждане " желае следствие ходил ли е Кирил Петков на указания в непознати посолства.

Да бъдат разследвани и други членовете не Министерския съвет по кое време са ходили в непознати посолства и дали е оказвано въздействие върху дипломатически назначения. Дали непознати разузнавания са подавали информация за български жители и дали от дипломатическите представителства кадруват в българското държавно управление.

Трябва да стане ясно кой за какви ползи работи, сподели Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание, тъй като министър председателят е споделил преди дни да не се снишаваме, само че след това е споделил, че ще се извършват единствено тези наказания, които можем да си позволим.

Сигурни ли сме, че в пратките с филантропична помощ няма и оръжие, попита Костадин Костадинов.

Някой можел да подпише смъртната му присъда с изказвания, че не работи за български дела и че " Възраждане " не е българска организация, а се финансира от Русия.

Завладяна и повалена е съгласно него българската страна. Няма да ни дадат тази информация, въпреки че ние я имаме, сподели Костадинов. Той загатна и за финансирани от чужбина медии.

Костадинов сподели, че в никакъв случай не е обиждал български политик, което не можело да се каже за Кирил Петков във връзка с него. В България имало 6 организации, които директно обслужвали американските ползи.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР