Възражданее екстремистка организация, каза депутатът Николай Дренчев, който беше изключен

...
Възражданее екстремистка организация, каза депутатът Николай Дренчев, който беше изключен
Коментари Харесай

Николай Дренчев: „Възраждане” е “екстремистка” организация

" Възраждане " е " екстремистка " организация ", сподели депутатът Николай Дренчев, който беше изключен от парламентарната група на партията, откакто номинирани от него общински съветници поддържаха избора на ръководител на Столичния общински съвет - кандидатура на ПП-ДБ-СС.

В своя конференция Дренчев съобщи, че ще остане в Народното събрание като самостоятелни народен представител и към този момент ще има опция да работибез идеологическите окови на " Възраждане ".

" Моето решение е да остана в Народно събрание като самостоятелен депутат.Това, че съм бил постоянно сдържан, уравновесен или най-малко постоянно съм се опитвал да бъда подобен, в един миг отваря големи благоприятни условия да работя за района без тези идеологически окови, които са се налагали от принадлежността ми към една " екстремистка " организация ", сподели Дренчев.

" В момента се отварят възможностида довърша работата си, работана национално равнище, работа и на локално равнище. Няма да се предам, няма да се откажа. Мисля да бъда градивна съпротива. Хората, с които се срещам в Народното събрание и, в случай че желаете, в общинския съвет и с кметовете в общината, които са от разнообразни политически сили, те можеда са наши съперници на идеологическо равнище, само че те не са наши врагове ", разяснява той.

" Не мога да вляза при тях с думите: " Вие сте утайки ". Това за мен беше извънредно неприятно, когато бях част от " Възраждане ", и се веселя, че в този момент мога да вляза при тях без тази тежест, която съм носил до този миг ", казаДренчев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР