Възпитаничките на хасковската школа по бадминтон Габриела и Стефани Стоеви

...
Възпитаничките на хасковската школа по бадминтон Габриела и Стефани Стоеви
Коментари Харесай

Сестри Стоеви: Щастливи сме, че положеният труд се отплаща

Възпитаничките на хасковската школа по бадминтон Габриела и Стефани Стоеви изпращат още една сполучлива година. Това им донесе влиятелното седмо място в класацията “Спортист на годината ”, а оттук насетне сестрите имат още по-високи цели. След церемонията нощес те споделиха какво им коства да са измежду елита на международния бадминтон.

" За нас е голяма чест да сме тук. Благодарим на всички публицисти, които са дали своят вот за нас. Виждаме, че положеният труд се отплаща. Дано 2019 година е още по-успешна. Първата ни цел са Европейските игри в Беларус, където имаме да пазиме златото от Баку’2015. После идва международното състезание, а най-важната ни цел е да спечелим квота за олимпиадата ”, сподели Стефани Стоева.

“Много е турдно да се успее в нашия спорт. Треньорът ни Михил Попов доста ни предизвиква, не ни дава да се отхвърляме даже тогава, когато ни е най-трудно. Работим съществено, с цел да изградим всяко качество, което имат азиатките, и да сме по-добри от тях. Надявам се през идната година да нямаме травми и да реализираме доста триумфи ”, добави Габриела.

Общо 139 публицисти от 49 електронни и печатни медии дадоха гласовете си в обичайна анкета, вследствие на което челната десетка наподобява по този метод:

10. Александра Жекова (сноуборд)
9. Катрин Тасева (художествена гимнастика)
8. Кирил Милов (борба)
7. Габриела и Стефани Стоеви (бадминтон)
6. Кубрат Пулев (бокс)
5. Стойка Петрова (бокс)
4. Биляна Дудова (борба)
3. Александра Начева (лека атлетика)
2. Мирела Демирева (лека атлетика)
1. Тайбе Юсеин (борба)/Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР