Възобновяват работата на изнесените имунизационни пунктовеЗасилват се проверките и контролът

...
Възобновяват работата на изнесените имунизационни пунктовеЗасилват се проверките и контролът
Коментари Харесай

Засилват се проверките по спазване на противоепидемичните мерки в столицата

Възобновяват работата на изнесените имунизационни пунктове
Засилват се инспекциите и контролът за съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения на територията на Столична община. Това важи за градския превоз, огромните търговски обекти и така нататък, стана ясно на среща сред здравния министър проф. Асена Сербезова и кмета на София Йорданка Фандъкова, в която участваха заместник-министрите на опазването на здравето, доцент Ангел Кунчев, шефът на СРЗИ доктор Данчо Пенчев и проф. Тодор Кантарджиев, съветник по имунизация към Следствен отдел към окръжна прокуратура.

По време на срещата стана ясно, че изнесените имунизационни пунктове на територията на Столична община възобновяват работа от през днешния ден, като на уеб страницата на общината е оповестен график на работното им време. В имунизационните пунктове в общинските лечебни заведения и диагностично-консултативните центрове ще бъде въведено гъвкаво работно време и стъпаловиден график на работа.

Обсъдена беше и опцията да се усили размерът на доболничната помощ на територията на Столична община посредством обезпечаване на 24-часов достъп в някои Коронавирус зони.

И здравният министър, и кметът на столицата са безапелационни, че ще бъде направено всичко допустимо за обезпечаването на оптимално дълго присъствено образование за учениците. Към този миг няма причина да се обмислят други хипотези, бяха безапелационни участниците в срещата.

„ Радвам се, че имаме добър разговор както в посока контрола и спазването на противоепидемичните ограничения, по този начин и по отношение на гарантирането на достъпа до качествено опазване на здравето в столицата. С общи старания – уверена съм – ще се оправим! “. Това акцентира проф. Сербезова.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР