Възобновява се конкурсът за матроси (войници) във формированията на Военноморските

...
Възобновява се конкурсът за матроси (войници) във формированията на Военноморските
Коментари Харесай

Военноморските сили търсят 100 матроси

Възобновява се състезанието за матроси (войници) във формированията на Военноморските сили. Той бе разгласен със заповед на министъра на защитата в средата на януари, само че заради строгите противоепидемични ограничения приемът на документи краткотрайно бе спрян.
От през днешния ден, 14 май, до 29 май претендентите за присъединяване в състезанието могат да подават писмени заявки и всички нужни документи до командира на Военноморски сили посредством структурите на Централно военно окръжие (ЦВО) по непрекъснат адрес. Съгласно последните промени в Закона за защитата и въоръжените сили възрастта за банкет на претенденти за военна работа е 40 години.
Обявените 100 свободни места са във военните формирования във Варна, Бургас, Сенокос (община Балчик), Приселци (община Аврен). Търсят се боцмани, радиотелеграфисти, радиометристи, механици, електромеханици, машинисти, водолаз, водачи и други
Сред условията към претендентите са да имат българско поданство, най-малко приключено приблизително обучение, да са годни за военна работа, да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент и други За длъжностите на избавителен транспортен съд, фрегата, ракетен катер, учебно-спомагателен транспортен съд, базов миночистач и други се изисква претендентът да покрива медицинските стандарти за валидност за плавателна работа на надводни кораби.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР