Възникнала в Белгия политическа криза по някакъв начин е смекчена,

...
Възникнала в Белгия политическа криза по някакъв начин е смекчена,
Коментари Харесай

Пактът за миграция на ООН заплашва белгийската коалиция с разпад

Възникнала в Белгия политическа рецесия по някакъв метод е смекчена, откакто най-големият съдружен сътрудник разгласи, че ще остане в ръководството, макар че е срещу миграционния пакт на Организация на обединените нации , осведоми АП.

Премиерът Шарл Мишел внесе контракта в Народното събрание за утвърждение, което е срещу желанието на дясната партия N-VA.

 България се въздържа от присъединение към Глобалния пакт за миграцията
България се въздържа от присъединение към Глобалния пакт за миграцията

Няма да имаме публични представители на конференцията в Маракеш

Първоначално имаше опасения, че партията ще напусне държавното управление след вота , само че тя означи, че към момента има прекалено много стопански и обществени проблеми , с цел да се изоставя обединението, изключително пет месеца преди изборите.

Очаква се Народното събрание да поддържа пакта на гласоподаване по-късно тази седмица. Мишел ще пътува до Маракеш, Мароко, с цел да изрази поддръжката си за съглашението . Но действителното сключване на съглашението, седмица по-късно в Ню Йорк, може да се окаже по-проблематично за Мишел, тъй като няма поддръжката на цялото държавно управление.

Партия N-VA обаче разясни, че няма да блокира държавното управление.

По-рано през днешния ден Мишел съобщи пред RTL, че " който смъкна държавното управление, демонстрира липса на отговорност ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР