Възмутителен разговор между личен лекар и пациент се върти в

...
Възмутителен разговор между личен лекар и пациент се върти в
Коментари Харесай

ЦЪРВУЛ! Вижте как доктор се гаври с пациент с ТЕЛК

Възмутителен диалог сред персонален доктор и пациент се върти в мрежата. Публикуваното видео във Facebook разкрива потресващо отношение на персонален доктор от Варна към пациентка. От фрагментите, качени в профила на Ивалина Иванова, излиза наяве, че тя е там по отношение на правене на документи, обвързвана с ТЕЛК решение на нейния брачен партньор – също пациент на въпросния персонален доктор.

Разговорът стартира грозно от страна на джипито с думите: „ Вие естествени ли сте?! Няма да ме припирате! Аз съм индивидът. Аз съм над ТЕЛК-а! Туй разбираш ли го?! “, след което ескалира с още по-сериозна вербална експанзия от страна на здравното лице, което се пробва надменно да показва предимство по отношение на дамата в жанр „ аз заколвам, аз беся “. На финала на близо 7-минутното видео лекарят споделя, че няма по какъв начин да беседва със брачна половинка на въпросната жена, тъй като „ той е безумен “, а тя смутена му декларира, че ще го съди.

Цялата сцена се разиграва пред очите на други пациенти, които безропотно мълчат и следят. От мненията под обявата излиза наяве, че лекарят е доктор Иван Станчев, който има практика във Варна.

 





 



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР