Възмутен варненец засне смущаващи кадри на известна варненска уличка, където

...
Възмутен варненец засне смущаващи кадри на известна варненска уличка, където
Коментари Харесай

25-годишен варненец написа: Г-н Портних, говорите за половин милиард бюждет, а как ще обясните това? Тук всеки ден си пият кафето ваши служители

Възмутен варненец снима смущаващи фрагменти на известна варненска уличка, където по думите му всеки ден пият кафе представители на общинска полиция. Улицата е в окаяно положение. Цялата е разрушена:

" Пише ви един варненец на 25 години, обичащ града си, само че засегнат от положението му, в което се намира. И тъй като общинската администрация нехае за моите сигнали, взех решение да пиша на Вас - петата власт.



Изпращам ви линк към снимков материал на една уличка в центъра на град Варна, която наподобява покъртително на фона на последните приказки на кмета за бюджет от близо половин милиард лв.. Улицата е " Княз Николаевич ".

Тротоарът е негоден, неговото предопределение е паркинг, като това става на 50 метра от общинска полиция. Редовно виждам по какъв начин служителите на реда от общинска полиция си пият кафето заран, навръх упоменатата улица, а пред очите им е въпросната панорама. Там където няма коли на тротоара, той е станал на дребни късчета и още веднъж е негоден. Хората вървят по улицата, която за тяхно утешение, е цялата в дупки, та колите не могат да развият задоволителна скорост, с цел да ги сгазят.



Надявам се най-малко в случай че се даде публичност на казуса, управниците да се задействат. "











 






 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР