Възмутен съм от свалянето на протестния билборд на полицаите, не

...
Възмутен съм от свалянето на протестния билборд на полицаите, не
Коментари Харесай

Борисов: Възмутен съм от свалянето на протестния билборд на полицаите, не ни пречат


Възмутен съм от свалянето на протестния билборд на служителите на реда, не ни пречат. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на държавното съвещание, съобщи Агенция „ Фокус “. Ден преди откриването на европредседателството на България държавното управление организира съвещанието си в реновираната зала 3 в НДК, която ще бъде съществена за формалните срещи на представителите на Европейския съюз през идващите 6 месеца.

Във връзка със свален билборд на протестиращи служители на реда в столицата, Борисов сподели: „ Истински засегнат съм от това, което е направила една частна компания и са свалили билборда на митинга на служителите на реда “. Премиерът посочи, че на следващия ден ще се види с тях. „ Това, което съм разпоредил на Лиляна Павлова, е колкото желаят билбордове от рекламата, която имаме за председателството, да им се даде, тъй като не ни пречат “, съобщи той.

„ Ние сега ще стартираме да преглеждаме бюджета на Европейски Съюз за идващия интервал и, когато пазиме изключително кохезионната политика, желаят да знаят какъв брой са заплатите и пенсиите в България. Така, че освен, че не сме в колизия с техния митинг, 55 млн. изплатихме повече на Министерство на вътрешните работи, 100 млн. повече за армията, двойно нарастване на учителските заплати, 15 млн. в допълнение за Българска академия на науките, 10 млн. и постройка за СУ “, добави Борисов. Премиерът разясни, че това са публични пари. „ Мисля, че с сътрудниците се опитваме да ги слагаме на най-правилните места. Безспорно желаеме да увеличим на всички приходите, само че увеличихме и пенсиите. Вчера имахме КСНС и настояванията на военните са за няколко милиарда-от 3 млрд лева на горе,най-вероятно ще излязат 4-5 милиарда най-после “, съобщи Бойко Борисов. „ Председателството е на България, нито е мое, нито е на държавното управление. Всички билбордове да се дадат, който каквото неприятно има да каже, там може да го постави и да си каже. Няма да популяризираме България, а всеки, каквото желае да постави. Предоставете им ги, с цел да знаем, че най-много добре ще се покажем. В края на краищата ще покажем това, което сме “, изясни министър председателят.

Според Борисов бързо се е не запомнило какъв брой милиарди е изплатило държавното управление за Белене, за американските централи, за КТБ. „ Огромни пари. А тази година, в никакъв случай толкоз пари в бюджетите на министерствата, научните институции, университетите, тъй като в този момент ще пристигна и УНСС с най-малко 1,8 млн. лева искане за новата постройка. Ще им ги предоставим “, сподели още той.

„ Днеска прокуратурата дружно с Министерство на вътрешните работи в 15.30 часа ще даде оптимално съм ги помолил, детайлите за шесторното ликвидиране, по цялата технология. От Министерство на вътрешните работи се оправиха прелестно и такива приказки, които се приказват, не им отива на специалистите в кавички, тъй като съвсем всички са служили при мен и към мен, и им знам качествата “, добави министър председателят.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР