Възмоно ли е да се подмладим за 21 дни. Отговорът

...
Възмоно ли е да се подмладим за 21 дни. Отговорът
Коментари Харесай

Как да се подмладим за само за 21 дни

Възмоно ли е да се подмладим за 21 дни. Отговорът е – Да. Ако в продължение на 3 седмици съблюдаваме строго избран режим, обвързван с физиката и душeвността ни, можем да реализираме втора младост, да се усещаме на половина по-млади и да свалим 10 лета от външния си тип.

Намалете количеството храна. Преразпределете го денем. По-добре да ядем повече на закуска и на обед, в сравнение с вечеря. Най-важното в тази ситуация е обаче по какъв начин да се концентрираме в самия миг на яденето. Необходимо е да отстраним нещата, които ни разсейват, като малкия екран да вземем за пример, и да ядем, дъвчейки доста постепенно. Ако се любуваме от началото до края на всеки залък, ще забележим по какъв начин ще се заситим по-бързо и затова ще поемаме по-малко храна. За закуска наблегнете на нискокалорични храни, за вечеря – на супи.

Спазвайте точни часове. Не единствено че би трябвало да ядем по-малко, само че и в тъкмо избран час. Това е фундаментално за подмладяването. Закуската е най-късно до 8 часа сутринта, това е времето, когато червата доближават оптималната сила съгласно обичайна китайска медицина. Обядът се употребява сред 12 и 13 часа. Вечерята би трябвало да се употребява колкото се може по-рано.

Гладувайте понякога. Това въздейства добре, тъй като се реактивират доста функционалности на организма. Дори да пропуснете една вечеря в седмицата, е от огромна изгода.

Следвайте сезонността. Това значи освен да се вземат поради ритмите на природата (т. е. да не се ядат домати през зимата например), само че и да се отдава желание през зимата на ориза, горещите супи и варива, а не на киселото мляко и плодовете, които са по-подходящи през лятото.

Наблегнете на зеленчуците. През тези 21 дни консумирайте единствено зеленчуци и изключете каквито и да било храни с скотски генезис.

Следете гликемичния си показател (това е цената, показваща скоростта, с която богатите на въглехидрати храни се отразяват на отделянето на инсулин в организма). През интервала на филтриране би трябвало да се заобикалят рафинираните храни.

Не приемайте никакви храни с скотски генезис, от протеините се позволяват единствено бобови растения.

Пълна възбрана за изразходване на пакетирани храни, алкохол и сладки питиета.

Не приемайте никаква захар с изключение на натуралната в плодовете.

Здравият сън е основен миг за подмладяването. Спете най-малко по 7 часа, допустимо най-спокойно.

Бонус правила – правете разходки на чист въздух, медитирайте, в случай че можете, намерете време да извършите 7 съзнателни дишания денем – вдишвате и издишвате с бездънен мирис.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР