Възможно ли е изобщо мъжете да имат тайни страхове? Те

...
Възможно ли е изобщо мъжете да имат тайни страхове? Те
Коментари Харесай

10 тайни страхове, за които 90% от мъжете никога не говорят

Възможно ли е въобще мъжете да имат секрети страхове? Те наподобяват толкоз мощни и решителни! “Няма метод! ” е това, което биха споделили доста дами. Това обаче е просто следващият стандарт, натрапен от обществото. Ето за какво през днешния ден ще ви разкажем за 10 неща, които в действителност тормозят множеството мъже.

1. Как наподобява тялото им

От доста ранна възраст дамите са научени да мислят, че тялото им би трябвало да е идеално от самото начало. Те считат, че би трябвало да упражняват непрекъснато и да съблюдават диета. Няма такива стандарти за мъжете, само че това не значи, че те не се тормозят от физическата си форма или я съпоставят с добре поставените мъже в списанията. Иначе за какво мъжете биха прекарвали толкоз време във фитнеса? Най-лошият им боязън е някой да спомене биреното им коремче.

2. Пари

© depositphotos.com

Парите са една от най-популярните аргументи мъжете да се тормозят. Те се възпитават като бъдещи издържащи. Мъж даже може да няма другарка, само че по този начин или другояче се тормозят за финансовото си положение, тъй като считат, че най-необходимото нещо за връзката са парите. Грижите и вниманието обаче са доста по-важни за дамите. Ако бъркаме и това, което в действителност има значение за едно момиче, са парите, тогава тя не си коства вашето време.

3. Височина

© depositphotos.com

Как може един мъж да не се тормози, в случай че една от главните черти на „ идеалния мъж “ е да евисок? Ако дамите се интересуваха от растежа по-малко, тогава момчетата, които не са толкоз високи, биха имали повече шансове. Размерът няма значение, в случай че не става въпрос за размера на сърцето му.

4. Други мъже могат да бъдат опасност

© depositphotos.com

Ревността при мъжете нормално не е толкоз явна, колкото при дамите, само че наранява също толкоз самочувствието им. Вашият сътрудник може да не демонстрира признаци на терзание, когато му кажете за сътрудник мъж с прелестно възприятие за комизъм. Но би трябвало да знаете това: той се тревожи доста и се съпоставя с евентуален съперник. За да изтриете страха му, би трябвало да говорите с него почтено и да му обясните, че няма безусловно никаква опасност.

5. Малко опит във връзките

© canalplus

Образът на мъж мачо е най-лошият призрачен сън на всеки мъж, тъй като ги кара да се пробват да наподобяват като опитни любовници и да лъжат за броя на някогашните си приятелки, които са имали. Всъщност те се опасяват да не създадат нещо неправилно, както и дамите. Подкрепата и честността във всички неща във вашата връзка ще ви оказват помощ да се чувствате по-уверени.

6. Косми

© Carousel Productions, © depositphotos.com

Космите по тялото и главата постоянно са проблем за мъжете. Малко количество косми по тялото – какво, в случай че не наподобява задоволително неустрашим? Твърде доста коса – прекомерно странна ли е или прекомерно рошава? А да бъдеш плешив постоянно съгласно тях е най-лошото нещо, което може да се случи. Може да влошите нещата, като споменете тези проблеми пред колегата си.

7. Диета

© depositphotos.com

“На диета съм. ” Мъжете доста постоянно чуват тези думи от дамите. Но в случай че мъжът спомене диета, това може да звучи необичайно. Мъжете обаче се грижат и за телата си и за храните, които ядат. Всички желаят да бъдат здрави и в добра форма. Просто мъжете приказват по този метод по-рядко.

8. Връзката им с приятелката им

© pexels.com

Колко публикации са написани в женски списания за избавяне на връзките? Ако обаче мъжете стартират да разискват това, дамите може да си помислят, че това е необичайно. Разбира се, мъжете са „ брутални “, тъй че не трябва да се тормозят от дребни неща като връзки, нали? Но мъжете също желаят всичко да е наред, тъй че дано се тормозят.

9. Колко сътрудници е имало едно момиче преди него

© Dune Entertainment

Ако една жена е имала повече сътрудници, в сравнение с мъжът, преди да се срещнат, тогава мъжът ще би трябвало да се състезава с тях. Освен това сътрудникът ви също може да се тормози, че ще бъде по-малко умел от вас. Най-важното е да му обясните, че предишното е минало и няма от какво да се притеснявате.

10. Открито изложение на страсти

“Не плачи! Ти си мъж! ” Това е, което мъжете постоянно са чували като деца. Родителите им желаеха да ги създадат мощни и способни да защитят фамилиите си, само че считаме, че това не е толкоз добра концепция. Те се опасяват да наподобяват слаби, да покажат същинските си страсти. Не добавяйте масло в огъня и не говорете за това по какъв начин един мъж се допуска да се оправи с компликациите. Той не дължи нищо на никого.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР