Възможно ли е дори мъжете да имат тайни страхове? Обществото

...
Възможно ли е дори мъжете да имат тайни страхове? Обществото
Коментари Харесай

Тайните комплекси, които мъжете умело крият

Възможно ли е даже мъжете да имат секрети страхове? Обществото постанова стандарта, че мъжете са мощни и непоколебими, поради което това да имат очевидни страхове и съмнения е неприемливо. Експерти във връзките обаче вършат всичко допустимо да разбият стандартите за дамите и мъжете. Ето за какво те споделят за 10 неща, които в действителност тормозят множеството мъже, само че в никакъв случай няма да ги признаят, написа zajenata.bg.

1. Как наподобява тялото им

От доста ранна възраст дамите са научени да мислят, че тялото им би трябвало да е идеално от самото начало. Те считат, че би трябвало да упражняват непрекъснато и да съблюдават диета. Няма такива стандарти за мъжете, само че това не значи, че те не се тормозят за физическата си форма или не я съпоставят с добре изглеждащите облици на мъже, които ги преследват в интернет и малкия екран. Това и ги стимулира да прекарват часове във фитнес залата.

2. Пари

Парите са една от най-честите аргументи за терзание при мъжете Те са възпитани да бъдат глава на фамилията. Един мъж може даже да няма другарка, само че по този начин или другояче се тормозят за финансовото си положение, тъй като счита, че най -необходимото нещо за една връзка са парите. Грижите и вниманието обаче са доста по-важни за дамите. Ако бъркаме и това, което в действителност има значение за едно момиче, са парите, тогава тя не коства вашето време.

3. Височина

Как може един мъж да не се тревожи, в случай че една от главните характерности на „ идеалния мъж “ е височината? Ако дамите се интересуваха от височината по-малко, тогава момчетата, които не са толкоз високи, биха имали повече шансове. Размерът няма значение, в случай че не се отнася за размера на сърцето му.

4. Други мъже могат да бъдат опасност

Ревността на мъжете нормално не е толкоз явна, колкото на дамите, само че също толкоз наранява тяхното самочувствие. Вашият сътрудник може да не демонстрира признаци на безпокойствие, когато му разкажете за сътрудник от мъжки пол с прелестно възприятие за комизъм. Но би трябвало да знаете това: той доста се тревожи и се съпоставя с евентуалния съперник. За да изтриете страха му, би трябвало да говорите с него почтено и да му обясните, че няма безусловно никаква опасност.

5. Малък опит в връзките

Образът на мъж мачо е най-лошият призрачен сън на всеки мъж, тъй като ги кара да се пробват да наподобяват като опитни любовници и да лъжат за броя на някогашните си приятелки. Всъщност те също се опасяват да създадат нещо неправилно, както дамите. Подкрепата и честността във всички неща във връзката ви ще ви оказват помощ да се почувствате по -уверени.

6. Окосмяване

Окосмението по тялото и главата постоянно е проблем за мъжете. Оплешивяването постоянно е най-лошото нещо, което може да се случи на един мъж. От друга страна прекомерно огромното окосмяване на тялото може да уплаши дамите. Може да влошите нещата, като споменете тези проблеми на колегата си.

7. Диета

" На диета съм. " Мъжете чуват тези думи доста постоянно от дамите. Но в случай че мъж спомене диета, това може да звучи необичайно. Мъжете обаче също се грижат за телата си и внимават какво ядат. Всеки желае да бъде здрав и в добра форма. Просто мъжете приказват по този метод по-рядко.

8. Връзката с приятелката им

Колко публикации са написани в женски списания за спасяването на връзките? Въпреки това, в случай че мъжете стартират да разискват това, дамите може да си помислят, че е необичайно. Разбира се, мъжете са „ брутални “, тъй че не трябва да се тормозят за дреболии като връзките, нали? Но мъжете също желаят всичко да е наред, по тази причина дано се тормозят.

9. Колко сътрудници е имало едно момиче преди него

Ако една жена е имала повече сътрудници, в сравнение с мъж, преди да се срещнат, тогава мъжът ще би трябвало да се състезава с тях. Освен това вашият сътрудник може също да се тревожи, че има по-малко опит от вас. Най-важното е да му обясните, че предишното е в предишното и няма защо да се притеснявате.

10. Открито изложение на страсти

" Не плачи! Ти си мъж! " Това е, което мъжете постоянно са чували като деца. Родителите им желаеха да ги създадат мощни и в положение да защитят фамилиите си, само че считаме, че това не е толкоз добра концепция. Страхуват се да наподобяват слаби, да покажат същинските си страсти. Не наливайте масло в огъня и не говорете за това по какъв начин един мъж се оправя с компликациите. Той не дължи нищо на никого.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР