Възможно ли е да превърнете малък апартамент в стилно и

...
Възможно ли е да превърнете малък апартамент в стилно и
Коментари Харесай

7 бюджетни начина за трансформиране на малък апартамент

Възможно ли е да превърнете дребен апартамент в стилно и уютно пространство за удобен живот? Задачата не е лесна, само че изпълнима, в случай че знаете няколко дребни секрети в дизайна. В малко пространство е належащо освен да подредите всички значими за живота предмети, само че и да ги извършите комфортни за потребление. Експертите са дали няколко съвета, които ще оказват помощ за действителното и образно увеличаване  на жилището, само че и ще го създадат по-представителен.

Разделете стаята със завеса
 Премахнете мухъла от жилището си един път вечно! Премахнете мухъла от жилището си един път вечно!
Начини за унищожаване на плесен Можете да се борите с плесента както със специфични средства, които се продават в задоволителен подбор н...

Това е един от методите за разширение на пространството и прибавяне на атмосфера в дома. Зонирането се употребява интензивно в дизайна, само че стените от гипсокартон от дълго време не са на мода. Вместо това е по-добре да употребявате дълги текстилни пердета. В този случай би трябвало да обърнете внимание на качеството на тъканта и цвета. Завесата не би трябвало да наподобява на ниска цена и е значимо да изберете цвят, който е по-лаконичен и не се откроява от цялостния дизайн. Ако е мъчно да изберете колорит, дайте желание на физически цвят.

Вместо стандартните порти - плъзгащи се порти

Те освен ще освободят място в жилището, само че и ще му придадат по-представителен тип. Няма да изненадате никого с познати арки за кухнята или за входа на балкона.

Черно-бяла палитра

Използването на тези елементарни цветове в интериора ще му придаде специфичен усет. Можете да си купите бели тапети и да изберете мебели и аксесоари от тъмна палитра. Понякога даже елементарен черно-бял килим е задоволителен, с цел да накара апартаментът да искри с разнообразни цветове.
 Мецанин, килер, балкон: къде се натрупва негативна сила в жилището и за какво Мецанин, килер, балкон: къде се натрупва негативна сила в жилището и за какво
В дома ви има места, където има депа с негативна сила. Време е да разберем за какво това се случва, какви са последствията от това и по какъв начин...

Оригинална украса на стена

Снимките и плакатите към този момент не са добра украса за стените. Сега акцентът е върху характерността. За феновете на музиката са подобаващи плочи или китара. Можете даже да извършите цялостен тематичен ъгъл от остарели списания, истински фоторамки. Или украсете стената със фотоси и гирлянди.

Дъска за въодушевление

Достатъчно е да прикрепите елементарна железна рамка към стената, на която можете да закачите всичко, което желаете. Това могат да бъдат рисунки, фотографии, книги, списания, аксесоари. Но най-важното е да не прекалявате, тъй че дъската да не се трансформира в място за предпазване на разнообразни отпадъци. Всичко би трябвало да е сбито и потребно.

Една крушка вместо полилей
 Разследват по какъв начин Борис Джонсън е платил обилна реорганизация на жилището си Разследват по какъв начин Борис Джонсън е платил обилна реорганизация на жилището си
Британската изборна комисия разгласи в сряда публично следствие на това по какъв начин министър председателят Борис Джонсън е платил за обилна реорганизация...

Големите обемисти осветителни тела към този момент не са на мода, колкото по-прости, толкоз по-добре. Ето за какво се предлага  да закачите елементарна крушка на дълга жица на мястото за четене или работа. Изглежда стилно и е на ниска цена. Дизайнът може да бъде допълнен и със саксия с обичаното ви растение.

Още огледала

Огледалата образно усилват пространството, вършат стаята по-светла и лека. Човек няма да е задоволителен, с цел да вдъхне нов живот на дома. Освен това в този момент в продажба има огледала с необикновена форма, подобаващи за всеки интериор.

Малката повърхност на жилището не е присъда. Компетентните цветове, подобаващите мебели и вярното осветяване могат да създадат чудеса и образно да разширят пространството. Експертите са измислили няколко трика, които ще оказват помощ да извършите дома си два пъти по-голям.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР