Възможните версии са смъртта на 11-годишното дете в Стрелча са

...
Възможните версии са смъртта на 11-годишното дете в Стрелча са
Коментари Харесай

Нещастен случай или склоняване към самоубийство - версиите за смъртта на 11-годишното дете в Стрелча

Възможните версии са гибелта на 11-годишното дете в Стрелча са трагичен случай и склоняване към самоубийство, съобщи представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

В къщата на бащата на 11-годишното дете, което бе открито простреляно в главата в къщата си в Стрелча, са открити оръжия и муниции. Арнаудова добави, че оръжията са законни, само че част от боеприпасите на бащата на детето са съхранявани нелегално, за което прокуратурата е почнала следствие, представена от " Фокус ".

" Установено е, че в касата за предпазване на оръжия на бащата на детето са открити 19 боеприпаса – патрони 16-и диаметър, за които той самият няма съответно позволение и е почнало и следствие за закононарушение по член 339 против бащата за това, че държи нелегално муниции “, изясни тя и посочи, че бащата на детето е ловджия.

В къщата е имало общо три каси за оръжия - в оставалите две са съхранявани оръжията на чичото и дядото на детето.

Припомняме, че детето бе открито с огнестрелна рана от ловна пушка марка ИЖ, 12-ти диаметър, благосъстоятелност на бащата. То бе открито в спалнята в дома на родителите си и от своята майка.

 „ Предстои и назначение на сложна съдебно-медицинска, психична и балистична експертиза, с цел да разберем всички условия към този случай ", сподели Арнаудова. 

Възможно е пушката да е била заредена, съединена, допустимо е да е била в каса и детето единствено да я е отворило. Това са въпроси, които занапред следва да установим. Предстоят разпитите на родителите. В момента те са в потрес, само че наложително ще бъдат разпитани “, добави Румяна Арнаудова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР