Възмъжа и не прилича на себе си Светлозара Димитрова, по-известна

...
Възмъжа и не прилича на себе си Светлозара Димитрова, по-известна
Коментари Харесай

О, боже! Това е Зара от Биг Брадър

Възмъжа и не наподобява на себе си

Светлозара Димитрова, по-известна като Зара от първия сезон на „ Биг Брадър ”, става все по-грубовата и все по-мъжествена.Няма и помен от нежната и красива жена, която се любеше с към този момент починалия Ицо Стоте манекенки. Не е ясна каква е повода за метаморфозата на брюнетката, само че почитателите й в обществените мрежи са в потрес от типа й, написа „ Уикенд ”.

От няколко години тя е запалена по фитнеса и всевъзможни тренировки, като съблюдава стоманен хранителен режим, а най-вероятно взима и хранителни добавки за мощ и устойчивост, които са съдействали за мъжкия й тип. Зара живее в Дубай и се занимава с йога.
 А в миналото изглеждаше така
Брюнетката от години не живее в България. За известно време тя беше омъжена за австралиец, само че двамата се разделиха. Въпреки това тя резервира фамилият му.Зара към този момент наподобява на джендър и като нищо можеш да я помислиш за мъж, който неотдавна си е сменил пола. Някогашната красавица се блъска с всевъзможни химии и резултатът е налице. Дори Черната Златка не е била толкоз грубовата в най-мускулестия си интервал.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР