Възлюбеният на Гала – Стефан Николов, си развява коня из

...
Възлюбеният на Гала – Стефан Николов, си развява коня из
Коментари Харесай

Стефан на Гала към мацка: Искаш ли да ближеш моя мед?

Възлюбеният на Гала – Стефан Николов, си развява коня из обществените мрежи, където численост наред красиви дами. На няколко пъти сме писали за свалките на изживяващия се като непреклонен плейбой мъж, само че той продължава да ухажва дами и да им предлага доставки на мед до дома, разбра се, единствено в случай че са без мъжка компания. До редакцията на „ Уикенд ” са писали повече от 5 представителки на нежния пол, които са споделяли за свалките на Николов и даже са изпращали фотоси на чатове с предприемача. Той обаче не стопира с набезите си над красавици…

„ Явно обича да написа известия. Така преди време е свалил Гала и в този момент продължава със същия метод. Много е деен в инстаграм. Дори и на 20-годишни девойки написа, както и на 40-годишни, само че единствено в случай че са непокътнати майки ”, разясниха пред вестника ни потресени от държанието на Стефчо, който очевидно от години флиртува с непознати зад тила на Гала. Дали тези свалки прерастват в освен това, не се наемаме да твърдим.

Не е ясно за какво русокоската си затваря очите за държанието на обичания си, който брани като майка орлица. Стефан Николов се държи като малко дете, което тв звездата глези, устоя и обгрижва. Всички виждат, че тя е тази, която обича по-истински във връзката им. Плевенчанката превъзхожда мъжа си с хубост, разум и пари, само че все пак той й се „ отблагодарява ” с безобразни свалки с млади и не толкоз млади дами.

Много мъже си мечтаят за жена като русокоската, само че обичаният й очевидно не я прави оценка

Из обществените мрежи доста елементарно могат да се намерят дами, които се оплакват, че предприемачът, който създава мед, настървено ги смъква в инстаграм. Той даже се е пробвал при майка и щерка, едната на 40, другата на 22 години, научи „ Уикенд ”.

„ Гала даже и да го види с някоя на шаблон, отново ще каже, че е режисура или небивалица на медиите, както се оправдава всякога ”, считат близки на тв водещата. Те са уверени, че тя е пределно наясно със слабия му ангел, само че очевидно избира да си затваря очите.

Тези дни Стефчо беше попилян от следващите мнения на потребителки в нета, които се смееха на русокоската, че дундурка мъжлето си, което си чати и се смъква с мадами наред.

„ Този човечец е ръсил мръсотии на моя другарка, без даже да се познават персонално. Тя е засукана мацка, а той я е забелязал в интернет инцидентно. И се почнало. То не били похвали, то не било лигавене, то не били предложения за срещи. Писал й: „ Искаш ли да ближеш моя мед? ”. Какви срещи бе, аланкоолу?! Всички те знаят кой си, не те ли е боязън, че жена ти ще разбере?! Как не те е позор да се държиш по този начин! ”, разяснява дамата.

В последна сметка изясни, че приятелката й е отрязала известния мераклия, само че не пропусна да посъветва Гала да си отваря очите и да не бъде толкоз ларж с мъжа си – във всеки един аспект. Това не са първите такива недоволства за Николов, което демонстрира, че той е неотклонен и е на правилото „ да опитвам, пък може да ми се отвори парашутът ”.

„ Уикенд ” научи, че обичаният на Гала се хвалел пред другари, че е добре осведомен с най-известните и оборотни леки дами в по-големите градове на България и даже си има лист с контактите им, които прилежно си актуализира. Стефан несъмнено е най-безцеремонният мъж във връзка с флиртове в родния шоубизнес. От своя страна Гала има вяра безусловно на обичания си, вярна му е и доста го обича. Както се споделя – „ Хубавите ябълки прасетата ги ядат ”.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР