Възлюбеният на Гала – Стефан Николов си развява коня из

...
Възлюбеният на Гала – Стефан Николов си развява коня из
Коментари Харесай

Стефан на Гала прекрачи границата! Направи непростимото, десетки останаха потресени

Възлюбеният на Гала – Стефан Николов си развява коня из обществените мрежи, където численост наред красиви дами и продължава да ухажва дами и да им предлага доставки на мед до дома, разбра се, единствено в случай че са без мъжка компания. До редакцията на „ Уикенд ” са писали повече от 5 представителки на нежния пол, които са споделяли за свалките на Николов и даже са изпращали фотоси на чатове с предприемача. Той обаче не стопира с набезите си над красавици…
„ Явно обича да написа известия. Така преди време е свалил Гала и в този момент продължава със същия метод. Много е деен в инстаграм. Дори и на 20-годишни девойки написа, както и на 40-годишни, само че единствено в случай че са непокътнати майки ”, разясниха пред вестника потресени от държанието на Стефчо, който очевидно от години флиртува с непознати зад тила на Гала. Дали тези свалки прерастват в освен това, не се наемаме да твърдим.
Не е ясно за какво русокоската си затваря очите за държанието на обичания си, който брани като майка орлица. Стефан Николов се държи като малко дете, което тв звездата глези, устоя и обгрижва. Всички виждат, че тя е тази, която обича по-истински във връзката им. Плевенчанката превъзхожда мъжа си с хубост, разум и пари, само че все пак той й се „ отблагодарява ” с безобразни свалки с млади и не толкоз млади дами.
Из обществените мрежи доста елементарно могат да се намерят дами, които се оплакват, че предприемачът, който създава мед, настървено ги смъква в инстаграм. Той даже се е пробвал при майка и щерка, едната на 40, другата на 22 години, написа „ Уикенд ”.
„ Гала даже и да го види с някоя на шаблон, отново ще каже, че е режисура или небивалица на медиите, както се оправдава всякога ”, считат близки от тв водещата. Те са уверени, че тя е пределно наясно със слабия му ангел, само че очевидно избира да си затваря очите.
Тези дни Стефчо беше попилян от следващите мнения на потребителки в нета, които се смееха на русокоската, че дундурка мъжлето си, което си чати и се смъква с мадами наред.
„ Този човечец е ръсил мръсотии на моя другарка, без даже да се познават персонално. Тя е засукана мацка, а той я е забелязал в интернет инцидентно. И се почнало. То не били похвали, то не било лигавене, то не били предложения за срещи. Писал й: „ Искаш ли да ближеш моя мед? ” Какви срещи бе, аланкоолу?! Всички те знаят кой си, не те ли е боязън, че жена ти ще разбере?! Как не те е позор да се държиш по този начин! ”, разяснява дамата.
В последна сметка изясни, че приятелката й е отрязала известния мераклия, само че не пропусна да посъветва Гала да си отваря очите и да не бъде толкоз ларж с мъжа си – във всеки един аспект. Това не са първите такива недоволства за Николов, което демонстрира, че той е неотклонен и е на правилото „ да опитвам, пък може да ми се отвори парашутът ”.
Любимият на Гала се хвалел пред другари, че е добре осведомен с най-известните и оборотни леки дами в по-големите градове на България и даже си има лист с контактите им, които прилежно си актуализира. Стефан несъмнено е най-безцеремонният мъж във връзка с флиртове в родния шоубизнес. От своя страна Гала има вяра безусловно на обичания си, вярна му е и доста го обича. Както се споделя – „ хубавите ябълки прасетата го ядат ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР