Възкресение Христово е един от двата най-значими и дългоочаквани християнски

...
Възкресение Христово е един от двата най-значими и дългоочаквани християнски
Коментари Харесай

Оригинални идеи за салати с яйцата от Великден (СНИМКИ)

Възкресение Христово е един от двата най-значими и дълго чакани християнски празници. По традиция той се посреща с огромни трапези, а боядисаните варени яйца са атракцията на всяка софра.

Когато сте приготвили за празника лимитирано количество яйчица, те бързо биват изконсумирани и не ви се постанова да умувате в какво да ги вложите. Когато обаче сте натрупали няколко кори, употребяването на варените великденски яйца се трансформира в съществено предизвикателство.

Великден е обичан празник на цялото семейство, а боренето с яйца е вълнуващо за дребни и огромни. И в случай че през първите дни всички вкъщи с ненаситност излапват яйцата, то до 3 ден те към този момент са омръзнали. Тогава на всяка стопанка ѝ се постанова да прояви повече досетливост, с цел да използва яйцата след Великден.

Студените сандвичи са алтернатива, само че салатите с яйца са за предпочитане, тъй като са по-леки и здравословни. А когато за направени с повече творчество, още веднъж ще върнат интереса на фамилията ви към сварените яйца.

Атрактивни, свежи и занимателни салати с великденски яйца сме ви подготвили и ние в нашата изложба. Вижте по какъв начин да ги дегизирате, с цел да пробудите интереса и апетита на околните си.

Открийте още лесна диета с варени яйца и предписания за кюфтета от варени яйца.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР