Въздействаща история за живота и уговорените бракове на две братовчедки

...
Въздействаща история за живота и уговорените бракове на две братовчедки
Коментари Харесай

Вълнуващи житейски истории очакват зрителите в премиерния сериал “Остани с мен”

Въздействаща история за живота и уговорените бракове на две братовчедки ще опише премиерният за българския ефир индийски сериал всеки работен ден, в 13.30 ч. по NOVA.

Главните настоящи лица в драмата са две млади девойки с изцяло противоположни характери, само че една и съща цел – основаване на устойчиво семейство. Родителите на образованата, витална и хитра Раши осиновяват племенницата си Гопи – необразовано, наивно и непретенциозно момиче, което прибързано остава без родители.
 индийски сериал
След като и двете девойки се задомяват, в живота на Гопи се появява и Кокила Моди – строгата и решителна свекърва, която по всякакъв начин се старае да трансформира младото момиче в уверена и интелигентна жена, с цел да бъде призната от брачна половинка й. Сърцето на сестра й Раши обаче ще се извърши със злоба, която ще я накара да направи многократни опити да саботира Гопи. Как ще се развие животът на двете девойки и ще съумеят ли те да намерят цялостното благополучие в новите си фамилии?

След огромния триумф на хитовия индийски сериал " Малката младоженка " и „ Дъщерята на Ананди ”, сантиментална драма „ Остани с мен ” дава обещание на феновете нова прочувствена поредност, в чийто фокус са комплицираните човешки взаимоотношения. Не пропускайте началото на сериала в понеделник, 9 октомври, от 13.30 ч. единствено в ефира на NOVA.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР