Въвежда се временна организация на движението на личен, обществен, договориран

...
Въвежда се временна организация на движението на личен, обществен, договориран
Коментари Харесай

Важно за шофьорите: Въвеждат временна организация на движението в Стара Загора

Въвежда се краткотрайна организация на придвижването на персонален, публичен, договориран превоз и на моторни транспортни средства (МПС), извършващи превоз за лична сметка, във връзка със строително-монтажните работи по план „ Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на Стара Загора - северна част “.

От 1 юни до 4 юли, ще бъде лимитирано прекосяването по ул. „ Трапезица “ в сектора от цех „ Труд “ до ул. „ Иван Вазов “ - без да се лимитира придвижването на кръстовището с ул. „ Иван Вазов “, оповестиха от Общината.

От през днешния ден до 7 юли е планувано ограничение на прекосяването на МПС по ул. „ Христина Морфова “ в сектора от ул. „ Ангел Кънчев “ до ул. „ Любен Каравелов “ - без да се визира придвижването на кръстовищата с ул. „ Любен Каравелов “ и ул. „ Ангел Кънчев “. Двупосочно придвижването на ППС ще се реализира по северна дъга на кръговото кръстовище.

На три стадия ще се организират дейностите по реконструкцията на водопроводната и канализационна мрежа по ул. „ Августа Траяна “ в сектора от ул. „ Иван Вазов “ до бул. „ Св. Патриарх Евтимий “, само че без да се лимитира придвижването на кръстовищата с ул. „ Иван Вазов “ и ул. „ Св. Патриарх Евтимий “ и локалните улици. Първият стартира от през днешния ден и ще продължи до 19 юни - краткотрайната организация на придвижването ще засегне северното платно на ул. „ Августа Траяна “ от ул. „ Иван Вазов “ до ул. „ Проф. Никола Кожухаров “, без да се лимитира придвижването на кръстовищата с ул. „ Иван Вазов “, ул. „ Проф. Никола Кожухаров “ и локалните улици. Вторият стадий включва действия от 20 юни до 29 юни, в същия часови диапазон, за ул. „ Августа Траяна “ от ул. „ Проф. Никола Кожухаров “ до бул. „ Св. Патриарх Евтимий “ - без да се лимитира придвижването на кръстовищата с ул. „ Св. Патриарх Евтимий “ и ул. „ Проф. Никола Кожухаров “, като придвижването по ул. „ Августа Траяна “ ще се реализира в двете посоки в крайни десни платна по посока на придвижването.

Третият стадий на ограничение на прекосяването ще бъде от 29 юни до 18 юли. Строително-монтажните работи с възпрепятстване на прекосяването на ППС обгръщат южното платно за придвижване по ул. „ Августа Траяна “ от ул. „ Проф. Никола Кожухаров “ до ул. „ Иван Вазов “, без ограничение на придвижването на кръстовищата с ул. „ Иван Вазов “, ул. „ Проф. Никола Кожухаров “, ул. „ Райна Княгиня “ и локалните улици.

От 2 юни до 29 юни строително-монтажни работи ще се правят на ул. „ Константин Иречек “, без да се лимитира придвижването в кръстовищата с ул. „ Августа Траяна “ и ул. „ Боруйград “.

Отново от 2 юни, само че до 7 юли, на три стадия се лимитира придвижването по ул. „ Боруйград “ в сектора от бул. „ Св. Патриарх Евтимий “ до ул. „ Георги Кюмюрев “, без да се лимитира придвижването в кръстовището с бул. „ Св. Патриарх Евтимий “.

Първият ще продължи до 11 юни в сектора от бул. „ Св. Патриарх Евтимий “ до ул. „ Господин Михайловски “ - без да се лимитира придвижването в кръстовищата с ул. „ Господин Михайловски “ и бул. „ Св. Патриарх Евтимий “. Втората част ще бъде от 13 до 22 юни, обхващайки сектора на ул. Боруйград “ - от ул. „ Господин Михайловски “ до ул. „ Кольо Ганчев “ - без да се лимитира придвижването в кръстовищата с ул. „ Господин Михайловски “ и с ул. „ Кольо Ганчев “.

Тртият стадий е от 22 юни до 7 юли и включва сектора от ул. „ Кольо Ганчев “ до ул. „ Георги Кюмюрев “, без да се лимитира придвижването в кръстовищата с ул. „ Кольо Ганчев “, „ Георги С. Раковски “ и ул. „ Георги Кюмюрев “.

От 2 юни до 7 юни се вкарва краткотрайна организация на прекосяване и по  западното платно за придвижване на бул. „ Митрополит Методий Кусев “ в сектора от ул. „ Августа Траяна “ до ул. „ Боруйград “, само че без да се лимитира придвижването в кръстовищата с ул. „ Августа Траяна “ и ул. „ Боруйград “. Вторият стадий по същото трасе ще стартира на 7 юни и ще продължи до 28 юни, включвайки източното платно за придвижване на бул. „ Митрополит Методий Кусев “ в сектора от ул. „ Августа Траяна “ до ул. „ Боруйград “ - без да се лимитира придвижването в кръстовищата с ул.  „ Августа Траяна “ и ул. „ Боруйград “.

От 3 юни до 2 юли, на три стадия, ще бъде ограничавано придвижването и по ул. „ Цар Иван Шишман “. От 3 до 4 юни с ул. „ Св. Княз Борис “ в посока изток – запад, като придвижването ще се реализира в двете посоки по ул. „ Димитър Наумов “. От 5 до 17 юни за сектора от ул. „ Св. Княз Борис “ до ул. „ Граф Николай Игнатиев “, без да се визира прекосяването през кръстовищата с ул. „ Граф Николай Игнатиев “ и ул. „ Св. Княз Борис “, като прекосяването ще се реализира в двете посоки по ул. „ Димитър Наумов “.

Третият стадий стартира на 17 юни до 2 юли и краткотрайната организация на придвижване по ул. „ Цар Иван Шишман “ ще включва сектора от ул. „ Граф Николай Игнатиев “ до ул. „ Ген. Столетов “, без да се лимитира придвижването на кръстовищата с ул. „ Граф Николай Игнатиев “ и ул. „ Св. Ген. Столетов “, пътуването ще се реализира в двете посоки по ул. „ Димитър Наумов “.

Временната организация на придвижване във връзка строително-монтажните работи по план „ Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на Стара Загора - северна част “ ще важи в часовия диапазон 9.00 до 17.00 часа.

Важно е водачите да карат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно отвесната маркировка. Движението ще се възстановява неотложно след привършване на ремонтните действия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР