Въвежда се вечерен час в цялата Смолянска област като една

...
Въвежда се вечерен час в цялата Смолянска област като една
Коментари Харесай

Въвеждат вечерен час в цялата Смолянска област

Въвежда се вечерен час в цялата Смолянска област като една от ограниченията против разпространяване на ковид. Той е от 22 часа до 6 часа сутринта.

Решението бе взето от Областния съвет по сигурност, който заседава по отношение на спомагателните ограничения след първия случай на притежател на COVID-19 в Смолян.
Завърнал се от Англия пациент е с ковид в Смолян Той е съпроводен от полицейски екип до Инфекциозното поделение в града, където му е взета проба за COVID-19
Пациентът с ковид е 40-годишен мъж. Завърнал се е на 13 март с полет от Англия. Взети са проби за проучване на пет контактни лица - на две медицински сестри от инфекциозното поделение, които са взели тестът за проучване, и на 10 чиновници на Паспортната работа в ОД на МВР-Смолян, която е посетил инфектираният след идването си.

Мъжът е изолиран в жилище в града, постройката е под непрекъсната полицейска защита. Наблюдава се от персоналния доктор. Състоянието му не изисква да бъде настанен в болница, защото няма изявени признаци на инфекцията. Заедно с него в жилището под карантина са двама от контактните лица, с които е бил на последния адрес.
Учен от Българска академия на науките: Ако се съблюдава карантината, до три месеца ще се оправим с рецесията с COVID-19 Доказаните случаи на ковид у нас към този момент са 94, жертвите са три
Маршрутът на инфектирания с COVID-19 от идването му на 13 март до слагането му под карантина към момента се прецизира.

Потвърдено е, че е пътувал с рейс до Смолян, движил се е из града, посетил е Паспортната работа, живял е през тези няколко дни при другари. От РЗИ чакат да получат информация от други лица, които вероятно са били в контакт с него.
Трета жертва на ковид у нас Починала е 80-годишна жена в "Пирогов ", която е имала инсулт и COVID-19
Районът към къщата, в които са изолирани, ще бъде подложен на стерилизация, прецизират от РЗИ. Преди да се завърне в Смолян, мъжът е бил лекуван в психиатрична клиника във Англия, която към този момент е известена от полицията за позитивния тест за ковид.

Според данни на Министерство на вътрешните работи 14 задгранични туристи от Англия и Русия са останали в региона, като би трябвало да си тръгнат до 20 март.

Коронавирусът и България Скандал в аероплан: Български пасажери принудиха англичани да слязат от борда Борисов благодари на учените от Българска академия на науките, които изготвят сюжети за ковид у нас Министерство на вътрешните работи открива броя на непознатите туристи по хотелите у нас поради COVID-19 Още две заводи у нас започват производството на защитни костюми Установени са контактните лица на пациента с COVID-19 във Велико Търново Кукушева: Обмисляме да предложим да се замразят промоциите в комерсиалните обекти Извънредни ограничения в ромската квартал " Кармен " на Казанлък Мария Габриел: Първите проби на ваксина против ковид евентуално ще са през юни Първи случай на инфектиран с ковид в Бургас Атанас Мангъров: Маските и ръкавиците не правят никаква работа Дезинфекцират завода в Димитровград с препарати, които не дават отговор на условията Два хипотетични случая на ковид в Елин Пелин Трета жертва на ковид у нас Нови 11 случая на COVID-19 у нас от през вчерашния ден, броят на инфектираните към този момент е 92 Добрият образец: Млад аптекар от Созопол непринудено се изолира от съпругата и дъщеричката си Хиляди под обсада: Квартали на Нова Загора, Сливен и Казанлък с пропускателен режим Първи ден на карантина в Банско: Български туристи са блокирани в града (ОБЗОР) Нови нарушавания на карантината през последното денонощие Ивайло Пенчев: Ако и други купят апарати за изкуствено дишане, няма да има оставени без помощ Започнаха да транспортират проведено туристите от Банско към летището
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР