Във второто ниво на Чемпиъншип Фулъм разгроми с внушителното 7:0

...
Във второто ниво на Чемпиъншип Фулъм разгроми с внушителното 7:0
Коментари Харесай

Бивш нападател на Ливърпул с два шедьовъра за 60 секунди... и двата отменени

Във второто равнище на Чемпиъншип Фулъм разгроми с внушителното 7:0 Рединг като посетител от кръга. С попадения за отбора се отличиха Хари Уилсън на два пъти (13` и 60`), Александър Митрович също на два пъти (45+3` и 89`), Кени Тете (68`), Неескенс Кебано (70`) и Тосин Адарабиойо (75`).
Фулъм тотално надигра своя конкурент и имаше цели 22 удара единствено едвам 3 за домакините. Притежанието на топката също бе в интерес на гостите (68%). Така Фулъм резервира втората си позиция с 48 точки след 24 изиграни мача - точка по-малко от водача Борнемут, който е с мач задатък.
Рединг пък е на нежеланата 21-ва позиция с едвам 22 пункта от 24 мача. Ситуацията в мача против Фулъм можеше и да е по-различна за домакините, а с съществена заслуга за това щеше да е някогашният нападател на Ливърпул Анди Керъл.
Снажният атакуващ футболист даже вкара два извънредно красиви гола, само че за негово голямо страдание никой от тях не бе зачетен, защото бяха анулирани поради засади. Първият бе осъществен след тънък ножичен удар (можете да го видите на второто видео по-долу в материала - след 04:00 минута).
Второто попадение обаче бе даже още по-красиво. При него Керъл пое малко по-далеч от дъгата на наказателното поле една топка на гърди, след което мигновено я изстреля с левия си крайник и не остави никакви шансове на вратаря (можете да го видите в първото видео по-долу в материала). И двете обстановки се развиват малко след 30-ата минута при резултат единствено 0:1 в интерес на Фулъм.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР