Във вторник следобед членовете на ЕП ще разпитат представители на

...
Във вторник следобед членовете на ЕП ще разпитат представители на
Коментари Харесай

Войната в Украйна: Парламентът ще обсъди наказателното преследване на руските военни престъпници 

Във вторник следобяд членовете на Екологичен потенциал ще разпитат представители на Комисията по отношение на вероятностите за основаване на арбитражен съд за закононарушения на експанзия против Украйна.

Дебатът ще бъде закрит с резолюция в четвъртък. Евродепутатите ще повторят настояванията на  на Парламента, призната през май 2022 година, в която те приканват Европейски Съюз да предприеме всички нужни дейности в границите на интернационалните процедури и съдилища, с цел да поддържа наказателното гонене на съветския и белоруския режим за военни закононарушения, закононарушения против човечеството, геноцид и експанзия след нахлуването в Украйна през 2022 година

Всички чиновници на съветските въоръжени сили и държавни чиновници, забъркани във военни закононарушения, следва да бъдат обект на следствие и наказателно гонене, се споделя в текста. Прочетете повече .

В , Парламентът също по този начин призна Русия за страна, спонсор на тероризма, и за страна, която „ употребява терористични средства “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР