Във вторник ще се задържи облачно, с временни прекъсвания ще

...
Във вторник ще се задържи облачно, с временни прекъсвания ще
Коментари Харесай

Дъждовен вторник, вземете си чадър

Във вторник ще се задържи облачно, с краткотрайни спирания ще вали дъжд. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, в София - към 6°. Повече по количество ще са преваляванията тук-там в източната половина от страната и на обособени места в южните региони ще прегърми. В Югоизточна България е разгласен жълт код за интензивни превалявания в 8 области.

Привечер в Северозапад България преваляванията ще спрат. В Западна България вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е до сдържан. В източните региони ще продължи да духа до сдържан вятър от юг-югоизток, който до вечерта и там ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 12° и 17°, в София - към 14°.

В планините ще е облачно с превалявания от дъжд, над към 1800 m - от сняг. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде към 6°, на 2000 m - към 0°.

По Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд, тук-там обилни по количество. Ще духа сдържан вятър от юг-югоизток, който до вечерта ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са 11°-12°.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР