Във вторник се проведе изключителна капитанска битка, в която Веселин

...
Във вторник се проведе изключителна капитанска битка, в която Веселин
Коментари Харесай

Закуска за шампиони за Славяните в „Игри на волята“

Във вторник се организира изключителна капитанска борба, в която Веселин съумя да завоюва и да обезпечи бленувана закуска за племето с и, което към този момент втора седмица бедства на изоставения плаж и не е яло естествена храна.
 

Битката беше сред близначката Стефания, Пламен и Веско . Всеки имаше по 10 тухли, които трябваше да сложи отвесно върху маса, балансирайки я с въже . За изненада на всички, мощният водач на камион се оказа и най-прецизният.

Победата на Веселин донесе усмивки по лицата на Славяни, които са мощно впечатлени от съотборника си. Единствен Георгиос не демонстрира страстта си, дали гъркът не се усеща заплашен от Веско или има тактика, ще разберем в идващите епизоди.
 NOVA
Капитанската борба донесе напрежение и в лагера на Прабългари, само че не поради загубата на Пламен, а заради обстоятелството, че Венцислава пожела триумф на Веско , което ядоса Георги и Юлиян . За мъжете постъпката и е симптом на уязвимост. „ Защо сте такива изроди “, възкликна военната, която съобщи, че те имат всичко, а останалите племена бедстват и те би трябвало на първо място да са хора. Дали това няма да е причина за следващо разединение и номинации при Силните?-->
В сряда вечер следва първата номинационна борба за седмицата

 NOVA
Дали тактиката на Траки ще проработи и те ще изгубят, с цел да предлагат Наско или нещата ще се объркат? Как ще се оправят Прабългари, при които напрежението също е огромно и по какъв начин ще се оправят Славяни, които ги чака изобилна закуска? Всичко това и още ще разберем от 21.00 ч. по  NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР