Във вторник (7 юни) от 22:00 ч. по БНТ 1

...
Във вторник (7 юни) от 22:00 ч. по БНТ 1
Коментари Харесай

Сериалът „Президентът“ започва по БНТ 1

Във вторник (7 юни) от 22:00 ч. по Българска национална телевизия 1 стартира 8-серийният ефирен филм „ Президентът “ , който ще се излъчва всяка делнична вечер. В основните функции на трагикомедията влиза артистът Андрес Пара, който е прочут с изобразяването на лорда на опиатите Пабло Ескобар.

Сюжетът на лентата споделя историята за ръководителя на дребен футболен клуб в Чили — Серхио Хадуе, който става основен воин на през 2015 година Като в приказка с магии, амбициозният Серхио се издига в ръководител на Чилийската футболна асоциация и вицепрезидент на Южноамериканската - КОНМЕБОЛ, отпред на която е „ Кръстникът във футбола “ - Хулио Грондона. Футболът се развива и тимът на Чили печели за първи път „ Копа Америка “. По пътя към славата, чилийският футболен президент става осведомител на ФБР. Агент Харис организира огромно американско следствие за корупция във ФИФА. Следите са из цялата карта. Първите жертви са Хулио Грондона и заместникът му Луис Бедоя. За Серхио Хадуе животът за малко наподобява прелестен — с доста пари, разкош, дами и коли, само че топката се завърта. Излизат разкрития за рекет, подкупи, уговорени мачове и пране на пари посредством медийни дистрибутори, реклами и компании за спортна екипировка. Сумите възлизат на над 150 милиарда $.

Режисьор и сценарист на „ Президентът “ е Армандо Бо, а в функциите феновете ще видят Андрес Пара, Паулина Гайтан, Карла Соуса, Луис Маргани, Алберто Ахака, Анита Рийвс, Луис Ниеко и други.

Гледайте сериала „ Президентът “ от 7 юни, всеки работен ден от 22:00 ч. по Българска национална телевизия 1
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР