Във втори епизод на „Смени жената”, тази сряда от 21.00

...
Във втори епизод на „Смени жената”, тази сряда от 21.00
Коментари Харесай

Биляна Йотовска заживява в дома на столичен бохем в Смени жената

Във втори епизод на „ Смени жената”, тази сряда от 21.00 часа, феновете ще имат опция да надникнат в всекидневието на известния фитнес модел и последовател на здравословното хранене Биляна Йотовска. Тя ще се разменени със брачна половинка микробиолог и ще заживее за една седмица в дома на столичен безгрижник, за който спортът е табу, а чревоугоднчеството е на респект. Сблъсъкът на тези два свята ще предизвика мощни страсти у моделката, която ще оцени още повече житейския си избор, само че ще научи и скъпи уроци от другото семейство.

Биляна Йотовска и първенецът по културизъм Димитър Димитров са най-популярното българско фитнес семейство. Заедно са от 13 години и живеят в изключителна естетика един с различен - всекидневието им е напълно подчинено на спорта и здравословната храна, обичат реда и чистотата. 8-годишната им щерка Никол е тяхна проекция – отговорно дете, тренира интензивно художествена гимнастика и към този момент има 15 извоювани медала. Биляна има издадени книги за здравословно хранене, лична марка облекла за спорт и балет. Освен служебните си отговорности обаче, тя дава отговор за приготвянето на храната, чисти най-малко три пъти седмично, пере, глади и простира, само че постоянно намера време за външния си тип.

Фитнес фамилията ще се замени с цялостните им противоположности – Aнастасия и Васил, за които спортът и здраволсовното хранене са табу. Тя е молекулярен биолог, работи доста и не се занимава с домакинска работа. Той е изтъкнат столичен безгрижник – рентиер, не работи и обича да си угажда. Двете им деца - Сашко и Карина се хранят с това, което Васил им подготви, което изяснява и за какво 4-годишното момиченце за нищо на света не яде плодове и зеленчуци. В дома им царува същински вихър от страсти.

След размяната напрежението ескалира основно в новото фамилии на Биляна, която през първите си дни би трябвало да съблюдава прецизно ритъма на живот в бохемския дом, където вечерята се състои от свински крайници или мезе за вино. Какво ще се случи обаче, когато пристигна моментът, в който фитнес-моделът ще наложи личните си правила, феновете ще видят в сряда, 7 март, от 21.00 часа по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР