Във всяко общество има черни овце, заяви на брифинг главният

...
Във всяко общество има черни овце, заяви на брифинг главният
Коментари Харесай

Главсекът на МВР: Във всяко общество има черни овце

Във всяко общество има черни овце, съобщи на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов  Ивайло Иванов Ивайло Стефанов Иванов е български служител на реда, основен комисар и основен секретар на Министерство на вътрешните работи от 18 декември.

Вчера са арестувани 8 лица за 24 часа, като част от тях са пуснати, а с други работата продължава. "Към този миг има сигурност, че три лица са причинители. Нашата работа продължава, до момента в който стигнем до поръчителите. Какви ли не версии има, само че ние работим с доказателства ", съобщи Иванов.

"Благодаря на служителите на реда - тези девойки и момчета, които не стопират да работят и под голям денонощен напън направиха всичко допустимо, с цел да се стигне да тази реализация ", сподели той.

Главсекът на Министерство на вътрешните работи настоя да не се хвърля клеймо върху която и да е футболна агитка, защото не всички почитатели са нарушители.

"Важно е да се види, че всеки, който нарушава закона, рано или късно ще бъде изправен пред закона. Това е предизвестие към всички, които считат, че могат да показват безчинство ", сподели още Ивайло Иванов  Ивайло Иванов Ивайло Стефанов Иванов е български служител на реда, основен комисар и основен секретар на Министерство на вътрешните работи от 18 декември.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР