"Във всеки български град и всяко населено място има по

...
"Във всеки български град и всяко населено място има по
Коментари Харесай

Йончева: Във всеки български град има по един „Суджукгейт”

"Във всеки български град и всяко обитаемо място има по един „ Суджукгейт”. Това съобщи във Велико Търново националният представител от „ Българска социалистическа партия за България” Елена Йончева. Популярната журналистка бе в остарялата столица по покана на локалното управление на социалистите и дискусионния клуб „ Димитър Благоев – Никола Габровски”. Тя взе присъединяване в среща-разговор с обществеността на тематика: „ Новите провокации пред България”. Йончева, чийто посещение във Велико Търново на процедура даде нов старт на дискусионния клуб в левицата, разяснява работата на Народното събрание и свадите от последните дни.

„ Във всеки район има по един „ Суджукгейт”. Всеки има другари в разнообразни обитаеми места. Навсякъде има по един ужасяващ „ Суджукгейт”. За нас е унизително, че дебатът се води на такова ниво- за мръвката”, разяснява Елена Йончева, представена от локалното издание Regnews. Тя акцентира, че приема присъединяване си в дискусионния клуб като открита среща с обществеността и в своето изложение показа вижданията си за това какво се случва в страната.

„ Смятам, че няма никакво предпочитание и интензивност за промени в България. Имам чувството, че се закърпва ситуацията и ръководещите се пробват да изкарат още няколко месеца до българското председателство на ЕС”, показа Йончева. Тя обаче не позволи опцията да има нови парламентарни избори преди този момент. В същото време известната журналистка акцентира, че това ще се случи, в случай че в Народното събрание няма предпочитание за промени.

„ В подобен случай по-добре да има нови избори. Не знам дали Борисов ще си ги провокира още веднъж. Но каквото той самичък си направи, никой различен не може да му го направи”, разяснява Йончева. Според нея няма същинска борба в Народното събрание от страна на ръководещите, които по думите й не отстояват позиции, които да са за положителното на България. Елена Йончева посочи също, че Народното събрание гласоподава лобистки закони и обслужва стеснен кръг от хора. В същото време тя изрази недоволството си, че проектозаконите на опозицията постоянно са отхвърляни.

Срещата беше открита от ръководителя на дискусионния клуб „ Димитър Благев-Никола Габровски” Любомир Петров. Сред присъстващите бяха народните представители от района Весела Лечева, Явор Божанков и Валентин Ламбев. В полемиката се включиха също регионалният ръководител на Българска социалистическа партия Петко Тюфекчиев, общинският водач на партията Стефан Стефанов, членове на социалистическата партия, симпатизанти, общественици и представители на разнообразни организации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР