Във времето на предизвикателства, в което живеем, очакваме трудности, но

...
Във времето на предизвикателства, в което живеем, очакваме трудности, но
Коментари Харесай

Кметът Фандъкова проведе среща с директорите на общинските детски градини

Във времето на провокации, в което живеем, чакаме компликации, само че с помощта на вашия професионализъм дружно ще се оправим. “ Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова, която организира заседание с шефовете на общинските детски градини. На срещата участваха и шефът на Регионалното ръководство по обучение – София Ваня Кастрева, зам.-кметът на София Мирослав Боршош и шефът на дирекция „ Образование “ към Столичната община Мария Минчева.

Това е сложна специалност, само че „ през годините сте посочили, че макар компликациите, системата на предучилищното обучение остава постоянна “ – посочи също Фандъкова. Много е значима финансовата дисциплинираност и професионализмът на работещите.

Фандъкова пожела здрава и сполучлива година на всички. „ Вие гарантирате бъдещето на нашия град и това вършиме с професионализъм и обич “ – посочи също столичният кмет.

Продължава осъществяването на тригодишната стратегия на кмета Фандъкова за строителство на детски градини и ясли. В момента се строят 30 здания на детски градини и ясли, като 11 от тях се чака да приключат до края на годината.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР