Във времето на празничните предновогодишни концерти Камелия Тодорова също поднесе

...
Във времето на празничните предновогодишни концерти Камелия Тодорова също поднесе
Коментари Харесай

Камелия Тодорова с два концерта в зала България

Във времето на празничните предновогодишни концерти Камелия Тодорова също сервира своя музикален подарък към публиката. В два следващи дни певицата излиза на сцената в зала " България ". И довечера най-големите ѝ шлагери ще прозвучат с присъединяване на оркестъра на Софийската филхармония и Националният филхармоничен хор " Светослав Обретенов ", а специфични посетители на събитието са Орлин Горанов и Васил Петров.


Песни, които знаем наизуст, само че в тържествено осъществяване със симфоничен оркестър и хор. Камелия Тодорова показа оставащите дни от годината със своята аудитория, с цел да ѝ изпее " Прошепнати фантазии " и " Да е влюбен този свят ".
Камелия Тодорова, певица: Много се веселя, че не съм отдадена на празниците. Обичам ги, поради тях се събират фамилиите дружно, само че въпреки това се веселя, че съм заета, че имам работа и се занимавам с творчество.
Във времето на коледните песни Камелия Тодорова беше решила да не следва традицията. Но съблюдава тази за равносметката в края на годината.
Камелия Тодорова, певица: Смятам в бъдеще да направя независим коледен концерт, само че аз не съм огромен фен на най-известните. Обикновено си предпочитам по-малко известни песни. Ще я запомня, с това че тя беше сложна, само че доста плодотворна за мен. Мечтая за доста път, доста обич, обич, обич. Това е! Животът е обич!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР