Във времето на пандемия, причинена от коронавируса, новото ръководството на

...
Във времето на пандемия, причинена от коронавируса, новото ръководството на
Коментари Харесай

Голям спонсорски договор във волейбола

Във времето на пандемия, породена от ковид, новото управлението на Българската федерация по волейбол подписа огромен спонсорски контракт за 600 хиляди лв.. Контрактът ще има голямо значение за бъдещото развиване на детско-юношеските школи в страната.
 Капитанът на Левски също постави завършек на кариерата си
Капитанът на Левски също постави завършек на кариерата си

Смилен Мляков стопира с волейбола на 38 години

Президентът на БФВолейбол Любомир Ганев подсигурява пред Общото заседание на централата на 13 март, че ще работи за привличане на още другари и съидейници. И първият към този момент е реалност в най-успешния ни групов спорт.

Инвеститорът в комплекса Garitage park е новият стратегически сътрудник на федерацията, който ще финансира играта с по 120 хиляди лв. годишно до 2025 година Средствата ще се употребяват за построяването на конструкция, която ще подкрепя българските волейболни школи.

Garitage Park е огромен жилищен и бизнес комплекс. В неговите рамки се строи многофункционалната зала " Левски София ".

" Много се веселя, че във време на невиждана рецесия освен в България, а изобщо в целия свят, има хора със спортни сърца, които са подготвени да отделят съществени суми за спорта ", показа Любомир Ганев. " Българската федерация по волейбол е извънредно признателна към вложителите от Garitage park. Обещахме, че с целия директорски съвет ще търсим сътрудници за възходящото развиване на нашия обичан спорт.

Сумата от 600 хиляди лв. е сериозна и е предоставена в мъчно време, което я прави още по-ценна. Подписването на този първи контракт е началната стъпка от дълъг път, който би трябвало да извървим за едно по-добро бъдеще на родния волейбол ", приключи президентът на БФВолейбол.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР