Във връзка със забраната за наемане на чужди граждани посолството

...
Във връзка със забраната за наемане на чужди граждани посолството
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Русия: Съкращаваме персонала на консулството със 75%

Във връзка със възбраната за наемане на непознати жители посолството на Съединени американски щати в Руската федерация ще понижи личния състав на консулството със 75%. Това се показва в известие, оповестено на формалната интернет страница на американската дипломатическата задача в Москва.
„ Съжаляваме, че дейностите на съветското държавно управление ни принудиха да съкратим консулския си личен състав със 75% и ще се опитаме да предложим на жителите на Съединени американски щати допустимо най-вече услуги “, се споделя в известието.
Също по този начин от 12 май броят на консулските служби ще бъде понижен заради наложените ограничавания за чиновниците. Мисията стопира разглеждането на документи за издаване на визи за пътувания, които нямат дипломатически темперамент.
Посолството на Съединени американски щати предложи на американците, които са в Русия, само че визите им са с изминал период, да изоставен страната до 15 юни. „ Ако сте жител на Съединени американски щати, пребиваващ в Русия и визата ви е изтекла, настоятелно Ви призоваваме да напуснете Русия преди крайния период от 15 юни, избран от съветското държавно управление “, се споделя още в известието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР