Във връзка със ситуацията с Covid-19 TAITRA, организаторът на изложението

...
Във връзка със ситуацията с Covid-19 TAITRA, организаторът на изложението
Коментари Харесай

Тайван организира онлайн изложение за авточасти

Във връзка със обстановката с Covid-19 TAITRA, уредникът на ревюто AMPA, възнамерява да започва серия от онлайн услуги, предопределени да свържат купувачите на авточасти с необятен кръг снабдители. Предвидени са голям брой онлайн срещи и представяния, както и поредност от уебинари.

В допълнение онлайн ревюто ще се стреми да улесни купувачите, като им даде опция да вършат своите поръчки по-лесно от всеки път.

По време на карантината понижената приложимост на коли докара до по-бързо обезценяване на авточастите. Според Research and Markets международният афтърмаркет чака растеж от 4%. Също се чака от ден на ден страни да постановат рестрикции по отношение на возилата, задвижвани от изкопаеми горива, което отваря път на електрическите (и в частност хибридните) транспортни средства към пазара. За да е в унисонс с идната промяна на пазара, ревюто ще инкорпорира последните трендове в промишлеността, а точно: A.C.E.S (Autonomous, Connected, Electric, Shared) – самостоятелност, съгласуваност, електро и споделеност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР