Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението

...
Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението
Коментари Харесай

Отменя се платената зона за паркиране в Ямбол до 29 март

Във връзка с усложняващата се епидемиологична конюнктура, обвързвана с разпространяването на COVID-19 в Република България, платената „ синя зона “ за паркиране в центъра на Ямбол се анулира до 29 март. Това оповестиха от пресцентъра на Общината.

Мярката е призната по предложение на управлението на Община Ямбол. Целта е да се обезпечат условия за по-голяма обществена отдалеченост на жителите и по-малко хора да употребяват градския превоз, като част от ограниченията за преодоляване на разпространяването на ковид.

„ Синята зона “ в Пловдив става безвъзмездна

Община Ямбол си резервира правото да постанова наказания на съответните жители, които злоупотребяват и оставят колите си непрекъснато в обсега на „ синята зона “, като се изключи колите със длъжностен абонамент.

Репатриращият автомобил ще продължи да работи. Ако жителите желаят да алармират за погрешно паркирани или дълготрайно паркирани коли, могат да се обадят на мобилен телефон: 0893 37 35 10.
При скупчване на доста коли и основаване на безредна конюнктура в централната част на града, мярката може да бъде прекратена.

Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР