Във връзка с публикувано на 4 април видео в YouTube,

...
Във връзка с публикувано на 4 април видео в YouTube,
Коментари Харесай

В Mall Plovdiv потресени от кадрите, които разгневиха цяла България

Във връзка с оповестено на 4 април видео в YouTube, снимано на територията на Mall Plovdiv, от комерсиалния центъра декларират следното:

" Дълбоко разтревожени сме от вчерашния случай, засягащ нерегламентирано снимано видеосъдържание, оповестено в платформата YouTube, което включва неприемливо държание от посетители на комерсиалния център.

Бихме желали да подчертаем, че Mall Plovdiv не толерира никакви форми на дискриминация или принуждение, както и вандалски прояви. Ангажирани сме да създадем безвредна и приветлива среда за всички гости и ще продължим да работим за постигането на тази цел.

Безопасността и сигурността на нашите гости са наш главен приоритет, като сме в контакт с локалните правоприлагащи органи за изясняването на този случай. Оказваме цялостно подпомагане на следствието и работим за попречване на сходни произшествия в бъдеще.

Бихме желали да подчертаем, че неоторизираното снимане на територията на обекта е изрично неразрешено и опонира на вътрешните ни правила.

Заснемането на територията на комерсиалния център може да бъде позволено след авансово документално и публично питане към нас, което съдържа подробна информация и данни за задачата на записа, платформата, на която ще се излъчи, участниците и всички нужни елементи за проявата.

В случая такова искане не е постъпвало и Mall Plovdiv не е давал единодушие нито документално, нито устно за снимането на оповестеното видео. Уточняваме, че това е първият сходен случай и видеото е снимано за извънредно малко време и без знанието на мениджмънта на мола.

Осъзнаваме, че този случай може да е провокирал безпокойствие измежду нашите гости и желаеме още веднъж да уверим всички, че подхващаме всички нужни ограничения за попречване на сходни обстановки в бъдеще, в това число ограничение достъпа на лицата, снимали видеото.

Призоваваме всички, които са станали очевидци на случая, да се свържат с полицията.

Също по този начин молим неприемливо наличие да не бъде популяризирано в допълнение ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР