Във връзка с провеждане на благотворителната инициатива Аз вярвам и

...
Във връзка с провеждане на благотворителната инициатива Аз вярвам и
Коментари Харесай

Събрахте ли капачките, варненци? Дарете ги утре за бебешка кауза!

 Във връзка с осъществяване на благотворителната самодейност " Аз имам вяра и оказваме помощ “ за събиране на пластмасови капачки, на 17.04. от 8 ч. до привършване на мероприятието - към 18 ч., ще бъде освободена от коли таксиметровата местостоянка пред Катедралния храм " Успение Богородично “, оповестиха от пресцентъра на Община Варна.

Както Varna24.bg осведоми, утре ще се организира огромното събиране на капачки в помощ на недоносените бебета пред Катедралата във Варна.

Ето какво показа за медията ни Владислав Николов, инициатор и ръководител на акцията за събиране на пластмасови капачки в България в помощ на недоносените бебета под надпис " Аз Вярвам и Помагам ". Инициативата стартира от Варна през 2015г.

" За поредна година с позволение на Община Варна тази седмица на 17.04.2021 (Събота) от 09:00ч до 15:00ч на площада пред Катедрален храм " Св. Успение богородично " град Варна организираме огромно събитие за събиране на пластмасови капачки. Всеки искащ ще има опция да донесе своите пластмасови капачки, които ще бъдат предадени за преработване, а със събраните средства още веднъж ще се закупи здравна инсталация в помощ отделенията по неонатология, родилните отделения и детска хирургия в които се лекуват деца от цяла Североизточна България.

Припомняме, че до този миг в последните 6 години дружно с хиляди хора сме събрали и предали за преработване над 143 тона капачки, а със събраните средства сме закупили и дарили 22 значими медицински апаратури, които са помогнали и избавили хиляди детски животи.

Благодаря на всеки, който поддържа акцията, събира капачки и дружно с това ни оказва помощ да спасяваме детски животи!

Желаем здраве на всички!

Продължаваме обединени! ", гласи информацията, изпратена до медията ни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР