Във връзка с превенцията на престъпленията в интернет днес –

...
Във връзка с превенцията на престъпленията в интернет днес –
Коментари Харесай

Служители от ОДМВР – Плевен и РУ Червен бряг проведоха кампания за безопасен интернет сред ученици от Червен бряг

Във връзка с предварителната защита на закононарушенията в интернет през днешния ден – 29 април, бяха извършени образования от инсп. Александър Атанасов, инсп. Георги Георгиев - чиновници в Сектор „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР-Плевен и инсп. Ивайло Цанов –инспектор детска педагогическа стая в РУ-Червен бряг в две от учебните заведения в община Червен бряг.



В образованието, проведено от РУ-Червен бряг и управленията на учебните заведения, в границите на Националната стратегия: „ Работа на полицията в учебните заведения “ взеха присъединяване 65 възпитаници от 6 до 10 клас в СУ “Хр. Смирненски “- гр. Койнаре и 85 възпитаници от 5 и 6 клас в СУ “Д-р Петър Берон “- град Червен бряг. Инициативата е под управлението на госпожа Нина Коцева – зам. кмет „ Образование и филантропични действия “ и ръководител на МКБППМН към Община Червен бряг.

Учениците бяха осведомени с разпоредбите за безвреден интернет и бяха дадени на практика препоръки за държанието и общуването на младежите в обществените мрежи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР