Във връзка с предстоящите празници за Димитровден, по заповед на

...
Във връзка с предстоящите празници за Димитровден, по заповед на
Коментари Харесай

Oпределиха периода и местата за търговска дейност за празника на Сливен - Димитровден

Във връзка с идните празници за Димитровден, по заповед на кмета се регламентират интервалът и местата за осъществяване на комерсиална активност навън.
Организирането на панаир с увеселителни уреди и атракциони е закрепено в дните от 10 до 30 октомври 2022 година Изложението „ Българско е “ ще се организира от 23 до 26 октомври по Главната улица.

За място, където ще бъдат позиционирани всички уреди, атракциони, маси и сергии, е избран паркингът, който се намира източно от северния вход на стадион „ Хаджи Димитър “.

За занаятчиите е избран бул. „ Цар Освободител “ – от Стария бряст до площад „ Добри Желязков – Фабрикаджията “.

Съгласно заповедта, всички търговци, на които е позволено да реализират комерсиална активност навън, би трябвало да съблюдават избраните места, да си заплатят таксите, според Наредбата за определянето и администрирането на локалните такси и цени на услуги и предоставяни права на територията на община Сливен. Освен това те би трябвало да съблюдават още хигиена и да поддържат непорочност към масите, караваните, колите, атракционите и оборудванията. Всички търговци и участници в идните празници са длъжни да съблюдават наложените противоепидемични ограничения, според заповедите на министъра на опазването на здравето.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР