Във връзка с предстоящите мартенски празници потребителите на социалните услуги

...
Във връзка с предстоящите мартенски празници потребителите на социалните услуги
Коментари Харесай

Потребители на социални услуги с инициативи за мартенските празници във Варна

 Във връзка с идните мартенски празници потребителите на обществените услуги и личния състав ще вземат участие в редица проведени действия и тържества, оповестяват от пресцентъра на дирекция “Социални действия " към Община Варна. 

На 2-ри март от 9:00 ч. консуматори на Комплекс за обществени услуги за възрастни хора " Гергана " ще  посетят ЦДГ " Лястовичка ", с цел да вържат на децата мартенички, особено направени в часовете по трудотерапия от възрастните хора на Комплекса. На 6-ти март от 10.00 ч. в дома ще се организира празничен концерт по случай празниците 3-ти март и 8-ми март. Празничната стратегия ще бъде изнесена от възпитаници 5 клас на хореографската паралелка към СУ за филантропични науки и изкуства " Константин Преславски " - Варна. На потребителките от Комплекса ще  бъдат връчени тематични дарове по случай Деня на дамата, а на всички участници в програмата потребителите ще завържат ръчно направени мартенички за здраве и дългоденствие. 

Фондация " Св. Св. Константин и Елена " ще даде почерпка за децата на два Центъра за настаняване от фамилен вид в ж.к. " Изгрев “ към Комплекс за обществени услуги за деца и младежи във връзка Баба Марта. На 8-ми март деца от ЦНСТ-Изгрев ще отидат на кино. Дневният център за деца и младежи с увреждания " Св. Йоан Златоуст “ възнамерява да организира Клуб Родолюбие " Да поговорим за свободата " на 2-ри март от 11.00ч. и " Аз рисувам мама " - Осмомартенско празненство на 6-ти март и двете в постройката на Дневния център на ул. " Евлоги Георгиев “ N:26.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР