Във връзка с появили се публикации в българските медии, в

...
Във връзка с появили се публикации в българските медии, в
Коментари Харесай

Официално становище на Драган Шолак за ФК Левски

" Във връзка с появили се изявления в българските медии, в които се твърди, че договорката за собствеността на футболен клуб Левски към този момент е завършила и акциите са трансферирани на мен и/или мои компании, бих желал да заявя, че тази информация не дава отговор на истината ", това декларира в публична позиция създателят и ръководител на Надзорния съвет на United Group Драган Шолак  във връзка изявления от последните няколко дни, свързани със собствеността на клуба.

Той насочва молба към медиите да се придържат към публична информация по тематиката и да не се доверяват на непроверени обстоятелства и клюки, защото сходни спекулации могат да застрашат договарянията и да понижат възможностите за сполучливо завършване на евентуална договорка.

" Ако възможна договорка за собствеността на футболен клуб Левски бъде подписана, ще разпространя публично мнение до медиите . Дотогава всяка информация, която съдържа сходни изказвания, би трябвало да се смята за спекулативна и погрешна ", показва още в своята позиция Шолак.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР