Във връзка с повишаване на среднодневните температури започна плановото миене

...
Във връзка с повишаване на среднодневните температури започна плановото миене
Коментари Харесай

Започва планово миене на улици и булеварди в София

Във връзка с повишение на среднодневните температури стартира плановото миене с автоцистерна и маркуч на улици и булеварди на територията на столицата , оповестиха от Столичната община. Създадена е организация от Столичен инспекторат и е предоставено на компаниите по непорочност да почистят регулите от наноси, както и да извършат профилактика на дъждоприемните шахти, след което да стартират миене на пътните платна и тротоарите.

Извършват се и уборки на междублокови пространства.

Поради обстоятелството, че в по-голямата си част улиците ще се мият в дневна промяна, може да се сътвори усложнение в трафика. От Столична община припомнят на водачите да карат деликатно и да се съобразят с осъществяване на активността.

Във вторник се възнамерява измиване на булеварди и улици в регионите „ Подуяне “, „ Младост “, „ Триадица “, „ Лозенец “, „ Нови Искър “, “Студентски “ и други. Ще се мият: ул. „ Добротич “, ул. „ Братанин дол “, ул. " Т. Каблешков “, бул. „ Арсеналски “, бул. „ Филип Аврамов “ – б, ул. „ Сребърна “, бул. „ Симеоновско шосе “ и бул. „ Драган Цанков “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР