Във връзка с постъпили сигнали за нерегламентирано изхвърлени варели в

...
Във връзка с постъпили сигнали за нерегламентирано изхвърлени варели в
Коментари Харесай

250 изхвърлени варела с химикали са открити в няколко столични района

Във връзка с постъпили сигнали за нерегламентирано изхвърлени варели в регионите,,Искър ”,,,Панчарево ” и,,Кремиковци ”, специалисти на Регионална инспекция за опазване на околната среда – София взаимно със чиновници на 8 Районно ръководство Столична дирекция на вътрешните работи, Столична община, Столичен инспекторат, Столична дирекция,,Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” и представители на районните администрации направиха инспекции на място.

При визитите е установено съществуването на изхвърлени варели, някои от които с нарушена целокупност и неразбираемо наличие в разнообразни парцели. Част от варелите са с етикети, сигнализиращи за химични субстанции, рискови за индивида и околната среда. Някои от тях са с нарушен етикет, в нечетливо положение или въобще липсва подобен. С цел определяне на наличието на варелите, както и сходството с поставените на част от тях етикети, от Столичната дирекция на вътрешните работи са взети проби за разбор.

В рамките на инспекцията, ситуирани на четири разнообразни места в регион,,Искър ”, са открити 125 варела с химикали. В регион,,Панчарево ” са открити 42 варела...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР