Във връзка с определените цени на билетите за мача Славия

...
Във връзка с определените цени на билетите за мача Славия
Коментари Харесай

От Ботев ревнаха срещу номера на Дебелия

Във връзка с избраните цени на билетите за мача Славия - Ботев и разразилите се в резултат на това полемики, управлението на ПФК “Ботев ” показва следното мнение:

" Разочаровани сме от решението на господин Венцеслав Стефанов да дефинира цена от 20 лева на билетите за срещата -реванш от полуфиналите в шампионата за Купа България сред Славия и Ботев.

Можем единствено да гадаем дали задачата на господин Стефанов е Ботев да бъде лишен от поддръжката на своята аудитория или по-скоро разчита на приходите на почитателите от Пловдив, само че сме сигурни в едно –  неговото решение е аморално и в ущърб на футбола. 

Считаме, че не отива на един от ръководителите в българския футбол да работи за понижаване посещаемостта по трибуните, като дефинира фрапантно по-висока цена на билетите от тази по останалите игрища в страната.

Опасяваме се също по този начин, че думите и дейностите на господин Стефанов се одобряват като откровена провокация към последователите на Ботев и използваме случая да призовем нашата аудитория да не позволява ескалация на напрежението преди, по време и след края на мача със Славия.

ПФК „ Ботев ” е потвърдил неведнъж, че не дискриминира последователите на нито един клуб. Винаги сме се отнасяли с почитание към почитателите на нашите съперници, старали сме се и продължаваме да се стараем да осигуряваме допустимо най-големи улеснения за тях, по отношение на изискванията, с които разполагаме на клубната си база.

Така ще продължаваме да работим и отсега нататък, тъй като имаме вяра, че задачата на най-обичания спорт е да забавлява и възпитава неговите фенове. "

Съвет на шефовете на ПФК " Ботев " АД
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР