Във връзка с обявените от Комисията за енергийно и водно

...
Във връзка с обявените от Комисията за енергийно и водно
Коментари Харесай

Клиентите на ЕНЕРГО-ПРО имат възможност за самоотчет във връзка с новите цени на електрическата енергия от 01.07.2018 г.


Във връзка с оповестените от Комисията за енергийно и водно контролиране нови цени на електрическата енергия, ЕНЕРГО-ПРО дава на своите клиенти опция да извършат самоотчет на потребените от тях количества. Данните от показанията на електромерите ще могат да бъдат подавани до 7 юли на денонощната телефонна линия на Електроразпределение Север 0700 1 61 61, на е-поща [email protected] или в най-удобния Център за обслужване на клиенти на компанията.

Електроразпределителното сдружение ще продължи да прави ежемесечния доклад на потребена електрическа енергия. Графикът за регулярния доклад на електромерите клиентите могат да намерят на интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: http://www.energo-pro-grid.bg/bg/Grafik-za-otchitane-na-elektroenergiya.

За всички клиенти, които не се възползват от предоставената опция за самоотчет, компанията ще фактурира потреблението по регламентираната методика – съразмерно систематизиране на регистрираните количества на дните преди и след смяната на цената. Платежните документи за отчетния интервал, включващ смяната на цените, ще съдържат два подпериода – интервал по старите цени до 30.06.2018 година в това число и по новите – от 01.07.2018 година

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР