Във връзка с медийни запитвания относно основанията за призоваване на

...
Във връзка с медийни запитвания относно основанията за призоваване на
Коментари Харесай

Прокуратурата за разпита на Борисов: Твърденията, че става въпрос за стари сигнали не отговарят на истината

Във връзка с медийни запитвания по отношение на основанията за приканване на някогашния министър-председател Бойко Борисов, пресцентърът на Прокуратурата на Република България декларира, че изказванията за това, че се касае за „ остарели сигнали “ и внушенията за нередности при използването на процедурите не дават отговор на истината.
Прочетете още

Ето какво написаха от там:

Борисов е свикан по законоустановения ред за снемане на пояснения по отношение на инспекция по реда на член 145 от Закон за съдебната власт, водена от Върховна касационна прокуратура по сигнал от гражданско съдружие, съдържащ изказвания за корупция и корист с власт от Бойко Борисов - ръководител на политическа партия, М.Н. – някогашен министър и други лица, за които пресцентърът на Прокуратурата на Република България уведоми обществеността на 23.05.2023 година

Бойко Борисов е свикан на разпит и по отношение на досъдебното произвеждане, ръководено от Софийска градска прокуратура, медийно известно като “Барселонагейт ”.

Всички изказвания с медиен темперамент в друг от посочения смисъл не почиват на обстоятелствата и не дават отговор на обективната истина.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР