Във връзка с извънредното положение и ограничаване разпространението на COVID-19,

...
Във връзка с извънредното положение и ограничаване разпространението на COVID-19,
Коментари Харесай

В община Хайредин набират разносвачи по програма „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания“

Във връзка с изключителното състояние и ограничение разпространяването на COVID-19, и разпознатата огромна потребност от даването на услуги по домовете Министерство на труда и обществената политика започва процедура „ Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания - Компонент 3 " по оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси " 2014-2020 година за предварителна защита и подкрепяне достъпа до услуги на уязвими лица.
Дейностите по процедурата са ориентирани към възрастни хора над 65 гoдини с ограничавания или в неспособност за самообслужване, както и към хора с увреждания и техните фамилии, хора, които са сложени под карантина от здравните управляващи, и за които има обществена нужда.
В тази връзка община Хайредин афишира банкет на заявки за включване в процедурата. Документи ще се приема по телефон на номер 09166/2209 от 8 часа до 17 часа.
Заявления за кандидатстване за работа по даване на обществената услуга „ Разносвач " могат да подават лица, които са регистрирани в бюрото по труда, лица в трудоспособна възраст, и не са придобили право на пенсия за осиryрителеи стаж и възраст или професионална пенсия за ранно пенсиониране.
Необходимите документи за кандидатстване за работата по прецоставяне на социалпата услуга са заявленне по пример, документ за идентичност и автобиография.
Кандидатурите се внасят в Деловодството на общинска администрация до 8 май.
С утвърдените претенденти ще бъдат подписани срочни трудови контракти до 31.12.2020 година
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР